Tuesday, August 07, 2007

A Marosi allatkert.

Eletemben eloszor fizettem fotos dijat, de azt hiszem az utolso is volt, mert a sok racstol semmit nem lehet kihozni az allatokbol, de azert egy-egy helyre befert az obi. :))

Az egyik legjobban sikerult kep az az oroszlanrol keszult, nekem nagyon bejon...



Dedicat special pentru Cerbu'





A macikat lehetett a legjobban fotozni, de a ketrecuk nem volt egy termeszetes latvany sajnos, de pozolni szeretnek, ezert keszult par nevetseges foto is....









Ez a kep is nagyon tetszik,...,az elzat szomoru medve, aki szerintem azt sem tudja milyen szabadnak lenni...



A meleg mindenkit tacsra tett, igy a tigrisek is mozdulatlanul fekudtek egy maroknyi arnyek alatt,..., mozdulatlanul,..., sajnos.

Monday, August 06, 2007

A fesztival - Segesvar

Mult hetvegen voltunk a segesvari fesztivalon.En elso alkalommal veszek reszt a segesvari kozepkori fesztivalon, de nagyon jol telt, eleg rosz benyomasom volt elotte, mivel sok helyen mutogattak "szep" dolgokat, de meg voltam lepodve, kimondottan tetszett!




Meli baratnonk meglepte magat egy "body paint"-el.


Kilatas a toronybol!
Mar reg fel szerettem volna jutni oda, de most nem hagytuk ki,negy kozepkori emelet utan, fel is ertunk a teraszra, ahol nagyszeru kilatasnak voltunk tanui, kar hogy a feny viszonyok nem nagyon kedveztek a fotozasnak!






Ismet a tomegben...




Eljott az este...es a fesztival java...




Nagy volt a tomeg, nehezen lehetett haladni, mert kozbe meg fotozgattam es mind maradtam le a baratnomtol, de nem vesztem el!











A fagyizo...kimondottan jo fagyi volt!!!

Koszonet Melinek meg Katanak a tarsasagert!